English Version
About Your Astrologer
Private Consultations
 
Home
Хороскопи
Форум за жената
Месечен Хороскооп
Вашия Астролог
Астролога - Гита
Статии
Лична Консултация
Астрология
Знаците от Зодиака
Асцендента
Номерология
Links

 

Регистрация за Астрологични Новини:
Уважаема Гита,

Наскоро срещнах човека, който отдавна търсех и сега съм на прага преди да застана пред олтара. Много въроси ме вълнуват, а още повече и ме притесняват. Имам страхове, за които не смея да говоря. Преди да срещна мъжа, за когото скоро планувам да се омъжа имах връзка с друг, която беше много вълнуваща, но само след шест месечен съвместен живот трябваше да се разделим, защото не можахме да разрешим въпроса с парите. Това предизвика безкрайни кавги и разправии и в крайна сметка трябваше всеки от нас да поеме своя собствен път. Сега съм на прага пред един вълнуващ период, надявам се да нямаме финансови проблеми, надявам се всичко да върви добре, надявам се страховете ми да са напразни, понеже той вече сподели с мен, че заплатата му е добра, бих казала два пъти по-висока от моята.

Гита: Честито, скъпа читателко, за това, че си срещнали човека на своите мечти и че скоро ще встъпиш в брак. Сега си в най-вълнуващия и незабравим период от живота си - пътят на вашия живот сега изглежда посипан с красиви цветя. В главата ти сигурно има хиляди мисли- кои гостите ще поканиш, какъв ще бъде булчинският бкет, в кой ресторант ще празнвате и най-вече каква ще бъде сватбената ти рокля. А какво направи, за да рабереш дали ще можете да се справите с финансииите преди да ангажирате ресторанта и деня за посещение в цъквата? Докато хората са в любов, проблеми няма, всичко е прекрасно, дори и да забележим дребни недостатъци, ние сме склонни да не им обръщаме внимание, защото знаем, че когато се обичаме, всичко ще се оправи и щом любовта ни е достатъчно силна, то тя ще издържи на бури и урагани. За това и често пропускаме да видим признаците, които ясно сочат, че човека с когото излизаме не умее да борави с парите или е потънал в дългове.

Много скоро след сватбения марш ще изчезнат вълненията и любовната страст, ако разбереш, че той не си плаща сметките, неговата кредитна история е лоша, че парите не ви стигат да си платите наема за апартамента, а ти искаш да си купите къща, докато той си мечтае да има мотоциклет. Не е най-романтичният начин да прекараш една вечер и да разговаряш по финасовите въпроси с човека, когото обичаш, но ако не го направиш преди да сключите брак, после може и да съжаляваш. Преди да се обвържите, колкото и трудо да ти се струва да разговарряш по тези въпроси, ти трябва да разбереш какво е неговото финансово състояние и какви са плановете му за бъдещето в това отнояение, за да не се окаже, че имате различни мечти и двамата харчите за различни неща. Ако искаш можеш да започнеш първа като споделиш с него за наскоро получен репорт от кредитното бюро, бъди инициативна, това може да му помогне да сподели с теб своята финасова ситуация.

Попитай го каква е неговата заплата, още по-безобидно можеш да започнеш, ако се пошегуваш и го попиташ какво би направил с 10-те милиона, които е спечелил от тотото, така ще разбереш какво цени и за какво харчи парите си. Не забравяй, че егото на човека заема главно място и често то пречи по пътя към финансовия успех. Подхвърли, че искаш да си купите къща, попитай за неговата кредитна история. Колко кредитни карти има и дали те са максимално използвани или каквото купи се плаща веднага. Ако е бил женен преди, има ли деца, плаща ли някаква издръжка и колко. Тези удръжки може да повлият до голяма степен на бъдещите ви планове и съвместен живот. Интерсно е да разбереш дали има спестовен влог или само разплащателен влог. Ако се окаже, че има инвестиционен план и пенсионен план, то ти си спечелила „шестица от тотото”. Опитай се да разбереш каква част от заплата си харчи ежедневно и колко спестява.

Дано не се окаже, че заплатата която е два пъти по-голяма от твоята заминава след самия него и дори не му стига, защото кара луксозна кола, очилата му са от 350 долара и се храни почти всяка вечер на ресторант. Много е приятно, когато ни водят често навън за вечеря, но ако знаеш, че той харчи 30 процента от заплатата си за дрехи и 30 за храна, би ли се омъжила за него? Ако и ти обичаш да харчиш- чудесно, ще си бъдете лика и прилика, макар, че няма да спестите никога за образованието на бъдещите си деца, но поне и двамата ще се наслаждавате на живота и няма да се карате, защото и двамата така сте свикнали и като се ожените това това няма да ви прави впечатление. Няма да е лошо, ако го попиташ дали някога е правил бакрупт и защо, това ще повлияе на вашите бъдещи съвместни планове. Какви са финасовите му цели и дали те са същите, каквито са и твоите?

Това може да стане причина за бъдещи спорове и конфликти и да постави край на вашия прекрасен съвместен живот. Седнете заедно и обсъдете как ще живеете и как ще харчите, как ще бъдат разпределяни парите, как ще се плащат сметките, дали ще мате отделни сметки и ще си делите сметките или ще имате обща сметка или ще окриете такава само, за да си плащате текущите сметки и ще останете финансово разделени. Това са въпроси, които са трудни за обсъждане, но неотлжно трябва да се поставят на преден план преди дори да встъпите в брак. Наблюдавай го, следи къде се храни, какви дрехи носи и каква кола кара, това не винаги означава, че е много богат, може такъв да му е начинът на живот, а да няма нито пени спестено. Ако той отказва да говори по тези въпроси, ако отбягва темата за парите и не иска да се разкрие пред теб, замисли се сериозно дори и вече да си поръчала сватбената рокля.

Ако видиш, че бюрото му е затрупано с купища писма от банките, ако забележиш, че плаща всичко с кредитната си карта, дори смeтки за по долар или два, замисли се и бъди сигурна, че знаеш с кого се обвързваш, защото това може да стане истински дизастър и да осуети вашия и живота на бъдещите ви деца. Един такъв разговор ще ви да спести много време и нерви, ще можеш да разбереш как ще живеете съвместно, дали ще спестите и ще живеете добре или ще живеете непрекъснато в стрес. Късмета е с теб през цялата 2008 година и партньрствата, които сключваш ще ти носят благоденствие, ти обаче имаш склонност да бързаш и да не обмисляш ходовете си преди да вземеш кардинални решения, бъди много прецизна и внимателна този път, не позволявай на финансовите си дела да застанат на пътя ти към щастието. Желая ти от сърце късмет и щастлив сеемен живот.

Рубриката "Изповед" се води от Маргарита Иванова- Гита, астролог, психолог и диетолог. Изпращайте вашите въпроси или писма на e-mail: bg_news@hotmail.com. За да се включите в рубриката, изпратите писмото си написано на кирилица за да бъде поместено така, както вие сте го написали, водени от приливите и отливите на вашето собствено сърце. Вашата изповед ще бъде анонимна. За справки и запитвания, телефона на Гита е: 773-414-9756. Писмата ще поместваме по реда на тяхнато получаване на страниците на вестника безплатно. Пишете ни, очакваме с нетърпение вашето участие.
Oбратно