AstroGita English Version
 
 Home
 English Version
 About Your Astrologer
 Private Consultations
 
 Изповед-Форум за жената
  
 СЕМИНАР
 Преоткрий себе си чрез
 изкустваta
 Вашия Астролог
 Астролога - Гита
  
 Статии
 Депресии
  
 Лична Консултация
 Астрология
 Асцендента
 Номерология
 Links
 

Регистрация за Астрологични Новини:


 

ЛУНАТА И ДЕТЕТО В НАС
От какво се нуждаеш? Без какво не можеш да живееш? Към какво си толкова много пристрастен? Какво ти е необходимо за да бъдеш щастлив? Мястото на Луната в твоята рождена карта показва това. Никой не може да живее без да изпитва задоволсто от живота или без да са задоволени неговите емоционални нужди. Луната е тази, която показва към какво се стремим, от какво имаме нужда. Още....


ХОРОСКОП ЗА 2009
Какво предсказват планетите за 2009-tа Година.   Намерете вашият хороскоп тук.
 

СЕМИНАР - NEW!
Преоткрий себе си чрез изкустваta
 

Лична Консултация
– Имате ли въпрос?
Отговор до 24 часа на вашия парлив въпрос на вашия Емаил - $19.99
Напишете своите точни данни на раждането: час, дата, месец, година, местораждане. Ако не знаете часа си, хороскопа ще бъде направен на базата на Слънцето ви, което също е много показателен фактор, макар, че при точен час и хороскопа е по-точен. Ако касае друг човек, освен вас лично, напишете и неговите данни. Бъдете изчерпателни, кажете точно какво ви вълнува. Ще получите отговор само на ЕДИН въпрос.
oщe..

СТАТИИ
ЗА ДЕПРЕСИИТЕ
За да разберем защо някои хора изпадат в депресии, а други не, трябва да разберем какъв е човекът и какъв образ (имидж) си е изградил за себе си.

Главно съществуват два типа хора- едните са по-затворени, по-ограничени, разсеяни  и нехайни,  докато другите са по-свободомислещи, с по-широки разбирания, същевременно внимателни, загрижени, готови да споделят, възприемяиви за нова информация или умеят да се нагаждат към новото. Последните нямат предразсъдъци и възприемат по-леко събитията такива каквито са, те по-рядко страдат от депресии.
oщe..