English Version
About Your Astrologer
Private Consultations
 
Home
Хороскопи
Форум за жената
Месечен Хороскооп
Вашия Астролог
Астролога - Гита
Статии
Лична Консултация
Астрология
Знаците от Зодиака
Асцендента
Номерология
Links

 

Регистрация за Астрологични Новини:
ФОРУМ ЗА ЖЕНАТА
Основни принципи на базата на които ще се разгърне форума за жената: *АНОНИМНО * БЕЗ КРИТИКА * С РАЗБИРАНЕ * С ПОДКРЕПА И СЪВЕТ*
Щастлива в брака   |   Търся спокойствие и мир на душата   |   Интернет Надежда   |   Изповед   |   Човекът си искаше “спокойствиетo

Форума посвещаваме на българската жена, живееща в Съединените Американски Щати. Поканваме всички жени, които по една или друга причина са попаднали в трудно или критично състояние да разкажат за своята болка, да споделят своите проблеми, да споделят своя уникален житейски опит.

В нашия забързан живот много семейства откриват, че са загубили любовта помежду си, че стоят заедно заради децата си или поради финансови причини. Други пък бързат да се разведат, за да открият нови по-перспективни партньорства, опитвайки се да избягат от реалността, пропускайки изключителни възможности да опознаят себе си, да почерпят мъдрост от събитията, които стават около тях и да намерят общия път към щастието. Трети се страхуват да се разделят със свободата си и да се обвържат трайно, не позволявайки си да изживеят едно от най-свещените подаръци в този живот- да обичаш и да бъдеш обичан безусловно.

Тази рубрика посвещаваме на всички онези, които са загубили любовта си и искат да я преоткрият, опознавайки и разбирайки себе си, постигайки нови нива на вътрешна хармония и задоволство от живота. Тук, на тази страница, анонимно, вие ще можете да направите своята изповед, без да се страхувате, че ще бъдете критикувани. Напротив, на този форум ще намерите съвет и подкрепа, ще чуете за опита и мнението на други като вас.

Ще имате възможност да бъдете изслушани и разбрани, разширявайки виждането си за живота и света около вас. Рубриката ”Изповед” ще води Маргарита Иванова- Гита. Психолог, диетолог и астролог, възпитаничка на Чикагския университет “Де Пол”. Гита работи под девиза “Излекувай душата си”. Нейната мисия е да прокара “Слънчев лъч в тунела”, който да освети и най-тъмните пътеки.

Във форума за жената “Изповед”, Гита е поканила да участват със своето мнение и съвет още двама събеседници. Това са наши известни български артисти- художници, които живеят в САЩ. Ще можем да видим нашите проблеми през погледа на една жена и един мъж- и двамата изключително талантливи, високо образовани и душевно богати личности. Тяхното участие за сега ще остане анонимно.

Електронната поща на Гита за вашите въпроси е: bg_news@hotmail.com. За да се включите в рубриката, вие ще трябва да изпратите писмото си с електронна поща на адреса на Гита. Писмото ви трябва да е написано на кирилица и прикрепено в отделна папка (attached file), за да бъде поместено така, както вие сте го написали, водени от приливите и отливите на вашето собствено сърце. Вашата изповед ще бъде анонимна, но за да получите по-точен отговор, не забравяйте да напишете точно кога и къде сте родени.

За справки и запитвания, телефона на Гита е: 773-414-9756. Отговорите ще поместваме по реда на тяхнато получаване на страниците на вестника безплатно, като ще дадем възможност за отзиви и съвети на всички, които искат да се включат в рубриката с мнения и препоръки. Пишете ни, очакваме с нетърпение вашето участие. Добре дошли на всички вас в женския форум “Изповед”.
Oбратно